sâmbătă, 31 mai 2014

Atelierul zanelor


S-a petrecut ceva neasteptat saptamana aceasta, chiar dupa ce ii citisem iar toata colectia Tinker Bell. S-a intamplat sa vedem anuntul unui atelier de creatie organizat de Trupa Sufletel si ne-am hotarat sa mergem, caci titlul anunta ca vom intra intr-un atelier al zanelor. A fost ceva minunat! Dia, cum era de asteptat, s-a imbracat in rochita ei preferata, alba, spunand ca ea vrea sa fie o zana alba (albul e culoarea ei preferata). 
Acolo, toate zanutele s-au apucat de mesterit si si-au facut propriile coronite minunate la care au muncit singure, cu indrumare si raspuns la intrebari, cu pasiune si perseverenta. Fiecare zana si-a ales culorile panglicilor, ale margelelor, ale floricelelor... iata!





La sfarsit, fiecare zana a primit o felie de tort alb,  precum rochita Diei. Pentru ca feliutele erau din carton, copiii le-au deschis si au descoperit un biletel in care au citit ca dorinta pusa la inceputul activitatii se va implini. Dia chiuia de fericire, spunand ca acum este o printesa adevarata, caci aceasta fusese dorinta ei inca de la inceput.


Dupa ce s-a jucat acasa cu acea cutiuta in forma de felie de tort, i-a venit ideea ca ar arata totusi mai bine colorata. Prin urmare, ne-am jucat iar de-a atelierul zanelor si am transformat feliuta de tort alb intr-una cu glazura de zmeura si banane cu capsuni intregi.


4 ani si 7 luni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu